Mart shop

Magazin

Lissé új fürdőszobai termékcsalád

Szakmai hírek

„Hangsúlyt ad fürdőszobájának” Lissé új fürdőszobai termékcsalád a Dornbracht cégtől

HL4000 készülék csatlakozó

Szakmai hírek

A szerelvény használható falba süllyesztett mosdószifonként is!

KLUDI, mint problémamegoldó

Ötletek, tanácsok

Mindenki, aki már építkezett, vagy újított fel lakást, ismeri azt a bosszantó helyzetet, mikor a fárasztó és költséges munkálatok befejeztével merül fel egy apró, de annál kellemetlenebb probléma.

BETTEOne

Szakmai hírek

A BETTEOne az első, zománcozott acélból készülő fürdőszobai termékcsalád, amely a két változatban rendelhető fürdőkád és a szuperlapos zuhanytálca mellett mosdót is tartalmaz!

GRUNDFOS SOLOLIFT2 kompakt házi átemelő berendezések

Ötletek, tanácsok

A Grundfos Sololift2 átemelő berendezések azokon a területeken kerülnek alkalmazásra, ahol a szennyvíz a csatornaszint alatt keletkezik vagy a víz elvezetése gravitációsan nem lehetséges.

Hansgrohe EcoSmart technológia

Ötletek, tanácsok

A nyári kánikulában több időt töltünk a fürdőben, ez azonban nem szükségszerűen jelent fogyasztásnövekedést. A víztakarékos zuhanyfejekkel és csaptelepekkel akár 60%-kal csökkenthető a víz és energiafogyasztás.

A nagy fürdőszobák kialakítási szabályai

Ötletek, tanácsok

Talán azaz egyik gond a legtöbb háztartásban, hogy a fürdőszobában helyhiánnyal küzdünk. De ha mégsem, és Ön az egyike azon egyre növekvő számú ügyfeleknek, akik nagyobb fürdőszobát alakítanak ki, akkor adunk egy pár tippet, hogyan.

Az új Logamax plus GB172i

Szakmai hírek

Buderus, Európa egyik vezető termotechnikai márkája, tovább erősíti arculatát legújabb termékével a Logamax plus GB172i falra szerelhető kondenzációs kazánnal.

Spóroljon fűtésszámláján a Bosch új generációs kondenzációs kazánjával!

Ötletek, tanácsok

A Bosch útjára indította az új Condens 2500 W kondenzációs kazánját, mely kiváló kondenzációs technológiájának köszönhetően segít csökkenteni a fűtőanyag-felhasználást. Az új kondenzációs kazán kompakt méretének köszönhetően kis helyet foglal el, miközben megjelenése elegáns, és LCD kijelzője felhasználóbarát kezelést biztosít.

XXI. századi, „Solid” fürdőszobai megoldások

Szakmai hírek

A fürdőszoba kialakításánál határtalan a lehetőségek száma, amennyiben épített zuhanyozóban gondolkodunk, hiszen a hagyományos padlóösszefolyók helyét átvették a vonal menti vízelvezetők – zuhanyfolyókák.

1 2