Mart shop

Szállítási információk

A Mart Kft. több mint 25 éve van jelen a magyar épületgépészet piacán. Ez idő alatt áruszállítási szolgáltatásunkkal országos lefedettséget értünk el oly módon, hogy a raktárunkban megtalálható termékeket, a rendelés leadásától számítva akár 24 órán belül a partnereink rendelkezésére bocsájtjuk. 12 db saját, járműkövető rendszerrel (GPS) felszerelt teherautóval állunk partnereink rendelkezésére.

A Mart Kft. kiszállítást vállal Magyarország egész területére saját autóval és szerződött partnereivel, akár külföldre is, a mindenkori díjszabás és feltételrendszer szerint. Külföldre történő kiszállításokat szerződött alvállalkozó partneren keresztül bonyolítjuk, az alvállalkozó által egyedileg megküldött árajánlatban foglaltak szerint.

A Mart Kft. rendelkezik egy belső túra tervvel, mely értelmében meghatározott időközönként, meghatározott területekre szállítunk, előre tervezett, rögzített napokon. Lehetőség van egyedi kiszállításra is, melyet előzetes konzultáció után igazolunk vissza. Az egyedi kiszállítás díjáról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

Belföldi kiszállítás Mart túranapon

A szállítási igények leadására a túrához kapcsolható kiszállítás esetén legkésőbb a szállítást megelőző nap 12.00h-ig van lehetőség.

A kiszállítás ellenértékét az alábbi fizetési módokon teheted meg:

  • banki előre utalással
  • bankkártyás előre fizetéssel Dunakeszi központunkban, illetve bármely aquaMart bemutatótermünkben
  • készpénzben előre fizetéssel eladási helyeinken
  • a kiszállítás alkalmával a helyszínen sofőrünknél. Felhívjuk Partnereink figyelmét, hogy kiszállító kollégánk maximum 300.000,- Ft-ot vehet át. Kérjük, a pontos összeget készítsd elő, mert kollégánknak sem pénzt váltani, sem visszaadni nincs lehetősége.

Belföldi kiszállítás egyedi igény szerint

Abban az esetben, ha a kívánt kiszállítás nem a Mart Kft. mindenkori belső túra tervéhez igazodik, akkor a kiszállítási igényt egyedi megbízásként kezeljük, melyet egyedileg igazolunk vissza, előzetes egyeztetés alapján.

A szállítási igények leadására a nem túrához kapcsolható kiszállítás esetén legkésőbb a szállítást megelőző nap 12.00h-ig van lehetőség.

A kiszállítás ellenértékét az alábbi fizetési módokon teheted meg:

  • banki előre utalással
  • bankkártyás előre fizetéssel aquaMart bemutatótermeinkben
  • készpénzben előre fizetéssel eladási helyeinken

A kiszállítás helyszínén egyedi szállítás esetén készpénzfizetésre nincs lehetőség!

Egyedi szállítás esetén az ügyfél a kiszállítást megelőzően köteles tájékoztatni értékesítő kollégánkat az esetleges szállítási nehézségekről, súlykorlátról, valamint ha szükséges, megkérni a területileg illetékes szervektől a behajtási engedélyt is.

Szállítási díj

Szállítási díjjal kapcsolatosan kérjük, érdeklődj értékesítő kollégáinknál.

Szállítási határidők

A megrendeléskor egy megközelítőleges dátumot bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére az áru várható beérkezésére vonatkozóan, majd az áru raktárunkba történő beérkezésekor a pontos kiszállítás napját értékesítő kollégánk egyezteti a megrendelővel közösen.

Kiszállítás díja

A kiszállítási díj tartalmazza a címre történő kiszállítást kapuban lepakolással, illetve a vásárló által megjelölt területre, amennyiben az a teherautóval könnyen megközelíthető, valamint az emelő hátfal használatával az áru biztonságosan mozgatható.

Várakozási idő kiszállítási helyszínen

Címre érkezéskor a sofőr felveszi ügyfelünkkel a kapcsolatot, ha ez nem jár sikerrel, felveszi a kapcsolatot az értékesítő kollégával. Ha ezek után is sikertelen a kapcsolatfelvétel, akkor kb. 15-20 perc múlva elhagyja a helyszínt.

Sikertelen kiszállítás

Sikertelen kiszállítás esetén az újbóli kiszállítás díja a meghiúsulásért felelős felet terheli. Hiányos, vagy nem teljesítés esetén a Mart Kft., minden egyéb esetben az ügyfél viseli ennek terheit.

Raklapos szállítás

Raklapos szállítás esetén, ha az áru EUR palettán érkezik, illetve, ha az EUR paletta nem került kiszámlázásra, abban az esetben csak cserével áll módunkban a helyszínen hagyni azt.

Reklamáció

Az áru átvételekor kérjük, hogy minden esetben ellenőrizd a kiszállított áru minőségét és mennyiségét! Ennek részletes szabályait megtalálod a Mart Kft. ÁSZF 5. és 6. pontjában, valamint a számla és/vagy szállítólevél hátoldalán is.

Túranapok városok és napok felbontásában

A kiszállításokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fordulj a Mester Centrumokban dolgozó kollégákhoz, vagy a Mart kft. szállítási részlegének kollégáihoz, szívesen segítenek!